Nieuws

 

 

 

23 april 2021

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 april 2021 werden wij verrast door de aanbieding van twee attributen die gebruikt kunnen worden bij het biljarten. Een bord om te kunnen vlotbruggen en een kistje waarmee ook een speciaal spel gespeeld kan worden. Beide gemaakt door ons lid Ad Deutekom.

Ad is op dit moment helaas ernstig ziek en heeft besloten om dit aan onze vereniging te schenken. Zijn vrouw en dochter kwamen ons dit op verzoek van Ad aanbieden.
Wij zijn daar erg blij mee en willen Ad hartelijk danken hiervoor. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte toe in de komende tijd.

Hans van Mullekom

 


April 2021

De komende maanden gaan we weer wat onderlinge wedstrijden spelen.

We hebben traditiegetrouw in juni het Nico Duivenvoorden toernooi. Op de donderdagmiddagen 10, 17 juni worden de voorronden gespeld en op 24 juni worden de finale gespeeld.
De indeling van de poule vindt u onder het Nico Duivenvoorden toernooi 2021.

Ook het Arnold Derksen toernooi begint langzaam maar zeker ook een traditie te worden. We beginnen op 5 mei met de B-poule en op 6 mei met de A-poule.
De indeling van de poules met alle data en wedstrijden vindt u onder het Arnold Derksen toernooi 2021.

Daarnaast beginnen we met een nieuw toernooi “Het Team Toernooi 2021”
We hebben 6 teams van 3 spelers geformeerd, de teams en speeldata vindt u onder het Team Toernooi 2021

In september beginnen we hopelijk weer met de regionale competitie. De teamindeling voor de competitie vindt u onder teams.

Hans van Mullekom